Events

Music cafe/Restaurant

Ons muziekcafé is 6 dagen per week geopend van dinsdag tot en met zondag voor lunch en diner.

 

Onze specialiteit? Dineren met live muziek in een ongedwongen sfeer en voor een wel heel vriendelijke prijs.

 

 

07Een pastaschotel kost slechts 9 euro en voor een vlees-, vis- of vegetarisch hoofdgerecht betaalt u 11 euro.

Probeer ook eens onze Badcuyp Voor of één van onze zelf gebakken taarten als dessert.

Elke dinsdag, woensdag, donderdag en zondag is er live muziek tijdens het diner.

 

Onze kaart bestaat uit eenvoudige, maar smaakvolle gerechten uit de wereldkeuken, met een voorkeur voor het mediterrane gebied. De ingrediënten zijn vers, wij volgen zo veel mogelijk het seizoen aanbod en de hoofdgerechten wisselen wekelijks.

 

Groepen tot 30 personen kunnen van de kaart bestellen, daarboven maken wij in overleg een buffet of menu naar wens.

 

Behalve lunchen of dineren, kunt u bij ons natuurlijk ook gewoon borrelen. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan koude en warme borrelhapjes, die de hele dag door te bestellen zijn.

 

De Badcuyp is meer dan een jazzpodium met een restaurant, het is een sfeervolle ruimte waar je ongedwongen van de muziek kunt genieten onder het genot van een drankje en een hapje en waar je lekker kunt borrelen samen met collega’s, vrienden en muzikanten.

 

Kom langs en overtuig jezelf! Ons Muziekcafé is uniek in Amsterdam.

 

Reserveren: 020-6759669

 

BADCUYP-CADEAUBON Verras je vrienden of familie eens met een origineel cadeau, de Badcuyp-cadeaubon. Wij verkopen Badcuyp-cadeaubonnen van € 25,- en € 50,- die op een door de ontvanger gekozen dag en tijd kunnen worden ingewisseld in ons Muziekcafé/restaurant.

 

Bel voor meer informatie: 020-6759669 of mail naar: verhuur@badcuyp.nl

Rental

 De Badcuyp is ook te huur!

 

 

 

06Zowel ons Muziekcafé (beneden) alsook onze Concertzaal (boven) zijn te huur voor verjaardagsfeesten, familiefeesten, kinderfeestjes, feest met eigen band, personeelsfeesten, bruiloftsfeesten, bruiloftsceremonies, bedrijfsfeesten, bedrijfsuitjes, personeelsfeesten, reünies, afscheidsfeesten, recepties, borrels, debatten, symposia, promotiefeesten, maar ook voor presentaties, trainingen, workshops, cursussen, persconferenties, boekpresentaties en vergaderingen.

 

Op verzoek verzorgen wij graag de catering bij uw activiteit in de vorm van een lunch, buffet of bittergarnituur. Wij verzorgen ook groepsdiners voor grote groepen.

 

Tevens is de Badcuyp, vanwege onze ligging aan de Albert Cuypmarkt uitstekend geschikt voor marktonderzoek.

 

Voor informatie over zaalverhuur kunt u terecht bij Jannekee, bereikbaar op telefoonnummer: 020-675 96 69 op ma, di, wo en do: 10.00-20.00 uur en vr: 10.00-17.00 uur.

 

 

OVERZICHT VERHUURPRIJZEN

VERHUURVOORWAARDEN voor RUIMTEN en FACILITEITEN

VERGADERARRANGEMENTEN

DRANKREGELINGEN

DRANKENLIJST

BORRELHAPJES

OFFERTEMAP lunches, buffetten en menu’s

HUUR APPARATUUR en INSTRUMENTEN

 

FOTO’S MUZIEKCAFE (beneden)

FOTO’S CONCERTZAAL (boven)

Workshops

Carmen Gomes

Amsterdam Pop, Jazz en Soul koor ‘All In One’ in de concertzaal van de Badcuyp elke woensdag van 18.30 – 19.30 uur. Voor meer informatie: info@carmengomes.com

 

 

 

 

 

Barbara Wessel

ZangPauze in de Badcuyp elke donderdag van 12.15 – 13.15 uur met Barbara Wessel.€ 8,- p.p.p.k. Voor meer informatie: info@barbarawessel.nl en www.barbarawessel.nl

About us

De Badcuyp

Live Jazz

 

De Badcuyp is al 20 jaar de thuisbasis voor nieuwe en gerenommeerde jazztalenten. Een bolwerk van creativiteit en passie, waar jong talent zich verder kan ontplooien en ervaren musici nieuwe muzikale creaties ontwikkelen.

 

Een sfeervolle ruimte waar je ongedwongen van de muziek kunt genieten onder het genot van een drankje en een hapje en waar je lekker kunt borrelen samen met collega’s, vrienden en muzikanten.

 

Maar ook een podium waar veel bekende jazzmuzikanten hun carrière zijn begonnen en waar zij later graag terug keren, waar nieuw en gevestigd talent elkaar ontmoet en een verbinding met het publiek aangaat.

 

De Badcuyp beschikt over twee unieke zalen, het Muziekcafé op de begane grond en de Concertzaal op de eerste etage. De sfeer en muziek in het Muziekcafé zijn informeel en geschikt om gezellig bij de borrelen, of dineren, terwijl de concerten in de Concertzaal geschikt zijn om op te dansen, of juist om muisstil naar te luisteren.

 

Wij programmeren wekelijks in ons Muziekcafé beneden, op dinsdag, woensdag, donderdag en zondag live muziek tijdens het diner. Op de vrijdag en zaterdag zijn er afwisselend live optredens, DJ dansavonden of privé feesten.

 

De Concertzaal boven biedt een diversiteit aan live muziek, van CD-presentaties van stevige jazz-, funk- of soulbands, tot gevoelige luisterconcerten.

 

Hoewel er bij de Concertzaal ook een foyerruimte is, speelt de horeca zich toch met name op de begane grond af. Het Muziekcafé herbergt naast een podium ook een restaurant, waar je eenvoudige, maar smaakvolle gerechten kunt nuttigen tegen een zeer vriendelijke prijs. Een hoofdgerecht kost niet meer dan 11 euro.

 

Onze specialiteit? Dat is natuurlijk eten met live muziek! Een gezonde maaltijd, samengesteld uit verse ingrediënten, geserveerd met live muziek, uitgevoerd door toptalenten.

 

Wat de Badcuyp echt uniek maakt? De warme, ongedwongen, creatieve sfeer, die kunnen wij niet omschrijven, die moet je zelf ervaren. Een badkuip vol inspiratie en creativiteit, gedraaid door aardige mensen, gevestigd in een historisch pand, gelegen in het hartje van de Pijp, vlakbij het centrum van Amsterdam, dat kan niet anders dan een bijzondere ervaring opleveren voor de bezoeker.

 

Kom langs en ervaar het zelf!

Contact

de Badcuyp

Eerste Sweelinckstraat 10

1073 CM Amsterdam

Email:

Reserveren: reserveren@badcuyp.nl

Aanmelden nieuwsbrief: communicatie@badcuyp.nl

Algemeen: communicatie@badcuyp.nl

Directie: directie@badcuyp.nl

Personeelszaken: pz@badcuyp.nl

Programmering: programmering@badcuyp.nl

Feesten en overige zaalverhuur: verhuur@badcuyp.nl

T: 020-675 96 69

F: 020-670 89 13


Openingstijden

Open: Di t/m zo

Di t/m vr: 12.00 u

Za en zo: 13.00 u

Lunch:

Di t/m vr: 12.00 u

Za en zo: 13.00 u

Diner:

Van 17.30 tot 21.30 u

MENU